No javascript loaded!

Ghidul tau de vanzare

O proprietate de vanzare poate fi o provocare. Scopul nostru la Estimob Imobiliare este acela de a maximiza valoarea locuintei tale cu un minim de "tam-tam" si cheltuieli. 

1. VALOAREA PROPRIETATII DUMNEAVOASTRA

Primul pas este de a solicita o evaluare. Unul din agentii nostri va fi bucuros sa ofere acest lucru fara nici un cost. Evaluarea va fi una corecta a celui mai bun pret care va putea fi atins in conditiile actuale ale pietei imobiliare din Brasov, corelarea vanzarilor recente de proprietati similare din zona. Noi nu credem in preturi exagerate deoarece acest lucru poate cauza probleme inutile mai tarziu, in cazul in care pretul solicitat trebuie redus.

2. PLAN DE COMUNICARE PENTRU TINE

La semnarea acordului, vi se va atribui un agent imobiliar din cadrul companiei noastre, care te va asista pe parcursul intregului proces de vanzare. Consilierul tau dedicat va fi disponibil si in afara orelor normale de afaceri; stim ca si cumparatorii vor avea nevoie de asistenta imobiliara pentru a viziona, a lua decizii si sa semneze documente fara a perturba munca ta. Noi de obicei, te sfatuim sa consultati un notar public inainte de a incepe procedurile de vanzare, pentru a evita lucrurile neprevazute mai tarziu.

3. PLANUIM CAMPANIA TA DE VANZARE

Agentul dumneavoastra va prezenta o strategie de marketing adaptata la nevoile individuale, cu combinatia potrivita de promovare online, publicitate in presa locala si nationala, si materiale publicitare cum ar fi brosura noastra de publicitate. Prima noastra actiune va fi aceea de a face cunoscuta proprietatea dumneavoastra la un numar restrans de clienti pre-calificati din portofoliul Agentiei Imobiliare Estimob Brasov. Acesti potentiali cumparatori sant bine cunoscuti de catre noi si santem siguri de potentialul lor financiar.

4. VIZIONAREA PROPRIETATII

Consilierul dumneavoastra va efectua vizionarea imobilului de vanzare si va face sugestii privind prezentarea in cel mai bun mod a proprietatii catre potentialii cumparatori. In plus fata de acest lucru vom genera pe scara larga publicitate catre proprietatea dumneavoastra pe cele mai mari portaluri de imobiliare din Brasov, catre reteaua noastra de potentiali cumparatori prin fotografii pe e-mail si retele de socializare care sant adesea folosite pentru a afla cele mai recente stiri.

5.