Esti in cautarea unei locuinte in care sa te muti cu chirie in Brasov? Daca da, este posibil sa intampini dificultati in a gasi apartamentul perfect, care sa se plieze pe nevoile si posibilitatile tale.
Primul pas este sa incepi cu prospectarea online. Incepi sa rasfoiesti toate site-urile de imobiliare si sa cauti printre sute de oferte de inchiriat, vei gasi mai multer anunturi postate de agentii imobiliare din Brasov decat proprietari de apartamente. 
Dificil va fi sa faci o selectie, cele mai multe anunturi nefiind relevante, nu mai sant valabile sau nu corespund cu realitatea avand poze false. De cele mai multe ori proprietarii de apartamente vechi isi ridica in slavi mai mult decat ar trebui imobilele, finisajele mentionate in anunt nu ofera nicio perspectiva reala asupra proprietatii sau a starii acestuia. La scurt timp dupa mutare poate fi nevoie de renovari, fapt ce implica noi resurse alocate si inconfort. 
Daca vrei sa eviti toate astea poti apela la o un consultant imobiliar din Brasov. Daca apelezi la o agentie imobiliara pentru a simplifica demersul, vei achita comisionul care in principiu este standard de 50% din valoarea primei luni de chirie, si te vei muta in cel mai scurt timp posibil in locuinta aleasa. 
Agentia imobiliara Estimob recomanda in principiu apartamentele noi, moderne si eficient compartimentate ca de exemplu apartamente de inchiriat Brasov Avantgarden, care beneficiaza de costuri reduse cu facturile la utilitati in raport cu locuintele in imobile vechi, complex rezidential cu spatii verzi si locuri de parcare, statii mijloace de transport in comun si supermarket in incinta complexului.