No javascript loaded!

Complex Ambiance Brasov - Apartamente noi de vanzare

Complex Ambiance Brasov - Apartamente noi de vanzare


Ansamblul rezidential Ambiance Residence,  este situat pe strada Nicolae Labis nr 38, 40 intr-o zona in plina dezvoltare din cartierul Tractorul, in apropierea Centrului Comercial Coresi.

Construim pentru dumneavoastra, PRIMUL ansamblu rezidential din cartierul Tractorul cu :

    2 bai la toate apartamentele de 3 camere

    Zona de relaxare pe terasa acoperisului, special amenajata pentru toti locatarii blocului

     Lift care coboara pana la boxele din subsol

 

Am creat acest proiect rezidential din dorinta de a va oferi mai mult Spatiu de locuit, mai mult Spatiu de depozitare, mai mult Stil, mai multa Intimitate.

  

Mai mult Stil:

Spatiile luminoase datorate celor doua vederi de care dispun toate apartamentele noastre precum si zona de relaxare amenajata pe acoperisul blocului pentru toti locatarii, sunt menite sa iti ofere un camin modern si comfortabil cum nu a mai fost pana acum.

Zona de  agrement de pe acoperisul blocului este special amenajata cu mobilier si plante pentru a crea un spatiu in plus pentru relaxare.

Liftul pana la subsol  va ofera acces facil catre zona de depozitare, astfel putand cu usurinta, sa transportati si lucruri  mai voluminoase.

 

Mai mult Spatiu de Depozitare:

Ne-am gandit la tot ce te-ar putea ajuta sa duci o viata cat mai comfortabila acasa, de aceea am boxe generoase la subsol pentru toate apartamentele, iar pentru ca dorim sa aducem un comfort sporit liftul va cobori pana in beci.

 

Mai multa Intimitate :

Cladirile noastre beneficiaza de 20 familii, in total pe fiecare scara, deoarece fiecare nivel are doar 4 apartamente, astfel numarul redus de proprietari pe acelasi nivel, creeaza o zona de liniste si exclusivitate.

Deoarece stim cat de importanta este relaxarea cu familia sau prietenii, oferim zona de agrement de pe acoperis, exclusiv pentru cele 20 de familii ale fiecarui bloc, din Ansamblul Rezidential Ambiance pentru a te simti bine acasa.

 

Proiectul Ambiance prevede construirea a 4 blocuri in regim D+P+4E , avand in total un numar de 80 apartamente:

– 70 apartamente de 3 camere cu bucatarie tip openspace

– 10 apartamente de 3 camere complet decomandate

Ambiance, proiectul pentru casa ta. Lucram pana la cele mai mici detalii pentru tine! Iti oferim :

    Apartamente spatioase : Spatii generoase pentru locuit si depozitare

    Design european : Beneficiati de 2 bai la toate tipurile de apartamente

    2 vederi :Fiecare apartament va beneficia de 2 vederi, astfel gradul de lumina naturala va fi de 100% in casa dumneavoastra

    Intimitate sporita si in cadrul cladirilor, astfel veti avea doar cate 4 apartamente pe nivel, in total 20 de apartamente intr-un bloc, beneficiind de spatiul intim necesar.

    Boxe la subsol, de dimensiuni mari ,pentru volume mai mari de depozitare, incluse in pretul de vanzare

    Zona de relaxare privata, pe acoperisul cladirii, special amenajata cu mobilier si plante

    Parcare privata pentru toate apartamentele

 

Accesul catre casa dumneavoastra este foarte usor, cu intrare directa din Strada 13 Decembrie, artera care leaga centura Brasovului E574 (zona de legatura cu DN13, E60 si DN1) de centrul orasului. Daca nu aveti masina, mijloacele de transport in comun ce duc la Ambiance sunt bine implementate, cu statii de oprire exact la intrarea in cartier, iar drumul de acces auto este pietruit si demarcat.

Cartierul rezidential este situat la doar 5 minute de centrul Brasovului, iar in apropierea locatiei se gasesc o multitudine de puncte economice si de divertisment la doar 8 minute distanta de mers pe jos: Coresi Mall, sala de conferinte Lux Divina, centrul sportiv Grand Fitness, Patinoarul Olimpic, Parcul Tractorul, Paradisul Acvatic, Dedeman Cartierul Tractorul-Rulmentul este actualmente foarte bine dezvoltat atat din perspectiva comerciala – magazine, supermarketuri, piata agroalimentara, benzinarii – cat si din punct de vedere al institutiilor de invatamant sau spitalicesti.

 

Ambiance, apartamente de vanzare cu 3 camere bloc nou Tractorul, beneficiaza de toate utilitatile necesare: gaz, apa, energie electrica, internet, televiziune.

Proiectul este gandit pentru a oferi deplina intimitate locatarilor: blocurile au parcari private. Fiecare cladire a ansamblului este prevazuta cu ascensor si boxa individuala la subsol unde se ajunge cu liftul, pentru depozitarea carucioarelor, bicicletelor sau a altor obiecte voluminoase. Blocurile sunt finisate cu cele mai bune materiale de constructie, usile de acces sunt prevazute cu interfon, apartamentele sunt dotate cu centrale termice individuale pe gaz avand consumul contorizat conform normelor in vigoare.

Apartamentele au structuri decomandate iar finisajele sunt de maxima calitate: gresie si faianta premium, parchet laminat triplu stratificat, geamuri termopan cu tamplarie PVC ,obiecte sanitare de ultima generatie.