NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Toate prevederile prezentei sectiuni din termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.estimob.ro sunt in concordanta cu dispozitiile Regulamentului European nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Politica de confidențialitate ESTIMOB

Luăm în serios confidențialitatea și securitatea informațiilor personale. Când vă înregistrați la noi (de exemplu, ca proprietar al unei proprietăți sau dacă efectuați o căutare de proprietăți) sau pur și simplu vizitați site-ul nostru, această politică se aplică dvs. Aceasta explică modul în care colectăm și protejăm datele personale și respectăm confidențialitatea.

Cum și când colectăm datele dvs. 

Ori de câte ori interacționați cu ESTIMOB fie la sediul Agentiei sau la telefon, fie online prin intermediul site-ului www.estimob.ro, colectăm date.  Iată cum și când facem acest lucru: 

·       Vă abonați la newsletter-ul nostru

·       Alegeți comunicările noastre de marketing 

·       Solicitați o vizionare sau o evaluare 

·       Vizitați sau telefonați la sediul Agentiei noastre

·       Trimite-ti CV in vederea angajarii in cadrul societatii noastre

Tipurile de date cu caracter personal pe care le putem colecta:

- Numele, adresa, date identificare precum CNP, serie CI, numărul de telefon, adresa de e-mail.

- Informatii financiare  

- Detalii tranzacție

Cum folosim datele dvs. personale: 

Legea privind protecția datelor înseamnă că putem utiliza datele dvs. numai din anumite motive și unde avem un temei juridic pentru a face acest lucru. Iată motivele pentru care procesăm datele dvs.: 

·       Să furnizam servicii de agenție imobiliară, de închiriere și de vanzare-cumparare a unei proprietății, temei juridic: contract de intermediere pe baza de comision

·       Pentru a vă verifica identitatea, temei juridic: intocmire contract de inchiriere sau promisiune de vanzare-cumparare 

·       Pentru a respecta obligațiile legale sau o hotărâre judecătorească temeiul juridic: obligații legale 

·       In scopuri de marketing (cu acordul dvs.), temei juridic: acord

Drepturile dvs. in raport cu  Regulamentul 2016/679/UE:

Regulamentul 2016/679/UE iti ofera mai multe drepturi raportat la prelucrarea datelor dvs. personale. In mod succint, va vom expune aceste drepturi prevazute de Regulament:

1. Dreptul de acces

Reprezinta dreptul dvs. de a obtine o confirmare din partea noastra ca va prelucram datele personale si sa va oferim acces la aceste date, precum si informatii despre cum sunt prelucrate.

2. Dreptul la rectificare

Reprezinta dreptul dvs. de a obtine din partea noastra rectificarea datelor cu caracter personal inexacte.

3. Dreptul la stergere/de a fi uitat 

Reprezinta dreptul dvs. de a obtine stergerea datelor cu caracter personal in situatia in care este aplicabil unul dintre cazurile prevazute expres de Regulament. 

4. Dreptul la restrictionare

Reprezinta dreptul dvs. de a obtine restrictionarea prelucrarii in cazul in care se aplica unul din urmatoarele cazuri: daca se contesta exactitatea datelor pe o anumita perioada, suficienta pentru verificarea datelor, daca prelucrarea este ilegala dar nu se doreste stergerea datelor doar restrictionarea, in cazul in care Compania A.B.R ESTIMOB S.R.L proprietarul si administratorul legal al www.estimob.ro, nu mai are nevoie de datele personale in vederea prelucrarii insa ni le cereti pentru apararea unui drept in instanta, daca v-ati opus prelucrarii pentru intervalul de timp cat se verifica daca drepturile legitime prevaleaza asupra drepturilor dvs. 

5. Dreptul la portabilitate

Reprezinta dreptul dvs. de a primi datele care va privesc si pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, date pe care le puteti transmite altui operator in cazurile expres prevazute de Regulament.

6. Dreptul la opozitie

Reprezinta dreptul dvs. de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii in temeiul art. 6 alin 1 lit. e) sau f), ori art. 6 alin 1 a datelor cu caracter personal care va privesc, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii.

Cât de sigure sunt datele colectate 

Informațiile pe care le colectăm sunt stocate în locații care dispun de proceduri fizice și electronice de control al accesului, precum și de echipamentul propriu asupra căruia avem control. De asemenea, am implementat măsuri sofisticate de securitate și de rețea pentru a vă asigura că datele dvs. nu cad în mâinile greșite.

Unde stocăm datele? 

Datele personale sunt prelucrate în sediul nostru din Brasov strada Toamnei nr.22, bl.2, sc.C, ap.2. Putem transfera date cu caracter personal numai către birouri notariele si institutii bancare, daca sant necesare pentru a finaliza procesul de tranzactionare a unui imobil.  Prin trimiterea datelor dvs. personale, sunteți de acord că putem să le procesăm, să le stocăm și să le transferăm în acest mod. Nu vom transfera niciodată datele dvs. catre alte persoane sau institutii, exceptie facand institutiile statului abilitate daca legea o impune.

Reclamații și feedback 

Dacă doriți să contactați responsabilul cu protecția datelor despre modul în care gestionăm datele dvs. personale, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa office@estimob.ro. Dacă aveți o plângere, vă rugăm să ne spuneți mai întâi. Dacă nu doriti sa faceti acest lucru, puteți să vă adresați Autoritatii Nationale a Prelucrarii datelor cu Caracter Personal la numarul de telefon 031-8059211 sau la dresa de e-mail anspdcp@dataprotection.ro