Serviciile Noastre

Intermediere vanzari proprietati imobiliare in sistem normal comisionare din ambele parti: 2% Proprietar - 2% Cumparator

Intermedierea clasica deschisa, ce presupune doar acordul verbal sau in scris al proprietarului pentru promovare, si este cea mai des intalnita modalitate de colaborare. In acest sistem proprietarul poate alege sa lucreze cu mai multe agentii imobiliare si inclusiv sa-si promoveze si sa vanda singur proprietatea. Agentia imobiliara poate solicita comisionul stabilit doar daca aceasta a reusit sa aduca un cumparator. Comisionul se va consemna in scris in baza unui contract de prestari servicii, si se va achita doar in cazul finalizarii contractului de vanzare-cumparare la notariat.

Vanzari proprietati imobiliare in Brasov in sistem de Exclusivitate

Alegerea acestui mod de colaborare inseamna cel mai bun mod de lucru in relatia agentie-proprietar. Vanzarea unei proprietati in sistem de exclusivitate inseamna sa gasesti solutiii si sa obtii cel mai bun pret de piata ca si cand tu ai fi proprietarul. Spre deosebire de intermedierea clasica deschisa unde proprietarul  stabileste pretul asa cum a crezut el ca este bine, in sistemul de exclusivitate agentia imobiliara ajuta proprietarul prin instrumentele specifice de analiza comparativa de piata, ca acesta sa aiva toate informatiile necesare in vederea alegerii celui mai bun pret pentru a vinde proprietatea. Alegerea acestui tip de serviciu presupune un contract ferm intre agentie si proprietar, pentru o perioada de maxim 3 luni, timp in care proprietarul acorda dreptul exclusiv catre agentie de a vinde proprietatea, in schimbul platii unui comision in valoare de 3% din pretul vanzarii.

Vanzare garantata in 48 ore in zilele lucratoare pentru apartamente si garsoniere Brasov

Ai o garsoniera sau un apartament de vanzare in Brasov si trebuie sa vinzi urgent? Tot ce trebuie sa faci este sa negociezi 10% din valoarea de piata a proprietatii tale. Agentia noastra detine un portofoliu de clienti pregatit in orice moment sa investeasca. Noi ne ocupam in regim de urgenta sa scoatem toata documentatia necesara in vederea finalizarii contractului de vanzare la notariat, pentru ca tu sa primesti banii in cont cat mai repede. Comisionul de intermediere pentru serviciul prestat este de 3% din pretul de vanzare, si se achita la data semnarii contractului de vanzare.

Intermediere inchirieri proprietati imobiliare pe termen lung in sistem clasic

Pregatirea imobilului este cheia sucesului pentru inchiriere. La inceputul procesului tot ce trebuie sa faci in calitate de proprietar este sa oferi detaliile proprietatii si a face o programare cu unul dintre agentii nostri pentru a vizita proprietatea. Agentul dumneavoastra desemnat va pregati o cercetare de piata, inclusiv chiriile recente realizate, pentru proprietatile similare din apropiere, pentru o estimare cat mai corecta a pretului de inchiriere lunar. Dupa stabilirea impreuna cu dumneavoastra a pretului, agentul va va prezenta o strategie de marketing adaptata la nevoile individuale, cu combinatia potrivita de promovare . Comisioanele practicate de agentia imobiliara ESTIMOB pentru serviciile de intermediere inchiriere sant de 50% din valoarea primei luni de chirie din partea proprietarului, precum si 50% din valoarea primei luni de chirie din partea chiriasului, si se vor achita la data intocmirii contractului de inchiriere.

Chirie garantata sau administrare proprietati imobiliare pe baza de comision fix lunar

Momentan acest serviciu este indisponibil. Lucram sa creeam un sistem profitabil si sigur pentru ambele parti. Vom reveni cu detalii indata ce sistemul este functional.